Türkiye-Bosna Hersek TSO Forumu kurulmasına ilişkin Mutabakat Zaptı imzalandı

20.11.2020 İstanbul TOBB ve Bosna Hersek Dış Ticaret Odası tarafından Türkiye-Bosna Hersek Ticaret ve Sanayi Odası Forumu kurulmasına ilişkin Mutabakat Zaptı İstanbul’da imzalandı.

Mutabakat Zaptını TOBB adına, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu ve Bosna Hersek Dış Ticaret Odası adına da  Başkan Vjekoslav Vukovic imzaladı.

İmza töreni öncesinde gerçekleşen görüşmede, Türkiye-Bosna Hersek ticaret ve yatırım ilişkileri ele alındı. İlişkilerin daha da geliştirilmesi için yapılabilecek ortak çalışmalar konuşuldu.

Ayrıca TOBB ve Bosna Hersek Dış Ticaret Odası’nın EUROCHAMBRES ve Balkan Odalar Birliğindeki ortak çalışma alanları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.