Makine ve Teçhizat İmalatı Meclisi, Ticaret Bakanı Mehmet Muş başkanlığında toplandı

26.08.2021 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Makine ve Teçhizat İmalatı Meclisi, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u makamında ziyaret etti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a sektörün güncel sorunlarının ve çözüm önerilerinin aktarıldığı toplantıya; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitci, Türkiye Makine ve Teçhizat İmalatı Meclis Başkanı Kutlu Karavelioğlu ve sektör derneklerinin Başkanları katılım sağladı.

Toplantıda, Meclis Başkanı Kutlu Karavelioğlu sektöre ilişkin ayrıntılı bir vizyon sunuşu yaptı.