MEB Bakan Yardımcısı Şensoy ve MTEGM Genel Müdürü Şener’e ziyaret

22.11.2021 TOBB Reel Sektör Ar-Ge Uygulama Dairesi Başkanı Hasan Çağlayan Dündar, KOBİ Araştırma ve Danışmanlık Merkezi Müdürü Cahit Ceren ve mesleki eğitim sorumlusu Nazlı Akgün, Milli Eğitim Bakanlığı’nda ziyaretlerde bulunarak mesleki eğitim ve mesleki eğitim merkezlerine ilişkin görüşmeler gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın mesleki eğitimden sorumlu Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener’in makamlarında gerçekleştirilen ziyaretlerde, mesleki eğitim iş birliği protokolüne yönelik TOBB’un ve Oda-Borsaların faaliyetleri anlatılarak gelecek çalışmalara ilişkin görüşmelerde bulunuldu. Bununla birlikte mesleki eğitim merkezleri ve mesleki eğitime yönelik bilgi paylaşımlarında bulunuldu.