Türkiye'de Yönetim Kurullarında Kadınların Temsilinin İyileştirilmesinin Desteklenmesi Çalıştayı TOBB’da yapıldı

17.05.2022 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) işbirliğinde “Türkiye'de Yönetim Kurullarında Kadınların Temsilinin İyileştirilmesinin Desteklenmesi Çalıştayı” TOBB Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Günay ve EBRD Türkiye Direktörü Arvid Tuerkner’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye'de şirket yönetim kurullarında ve üst karar organlarında kadınların temsilinin mevcut durumunun ve kadınların şirket karar organlarında temsilinden beklenen faydaların anlaşılması amacıyla düzenlenen çalıştaya kamunun ve özel sektörün üst düzey temsilcileri katıldı.