Selçuk Öztürk, Trendyol'un ilk yurt dışı ofisinin açılışına katıldı

01.06.2022 Berlin Almanya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk, Trendyol'un ilk yurt dışı ofisinin resmi açılışına katıldı.

Açılışa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı. Varank burada yaptığı konuşmada Trendyol'un Türk teknoloji şirketlerinin potansiyelini dünyaya gösterdiğini belirterek, "İşte marka olmak budur, katma değer yaratmak budur. Yalnızca kendi başarıları için değil, Türkiye'deki girişimcilik ekosisteminin, bilhassa Türk teknoloji şirketlerinin potansiyelini gösterdiği için onları tebrik ediyorum." dedi.

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ise Trendyol'un Türkiye'nin ilk decacorn'u olarak ülkeyi global teknoloji ligine çıkardığını, bugün itibarıyla tamamı Türk olan 40 bin çalışanı ve üst yönetimiyle gücünü Türkiye'den alarak yoluna devam ettiğini söyledi.