TOBB-TENMAK İşbirliği Bilgilendirme webinarı gerçekleştirildi

31.01.2023 Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) özel sektör bilgilendirme webinarı, TOBB-TENMAK ortaklığında gerçekleştirildi.

TENMAK Danışmanı Dr. Ali Çelik ve Enerji ve Teknoloji Politikaları Koordinatörü Dr. Celal Erbay, TENMAK’ın özel sektöre yönelik proje çağrılarından olan hidrojen teknolojileri ve karbon yakalama ve depolama ile çağrıları finansmanı, finansman şartları gibi soruları cevaplandı.

Toplantıda, özel sektör ile olası işbirliği alanları değerlendirilirken TENMAK’ın kurumsal yapısı ve enstitülerin faaliyet alanlarına yönelik katılımcılar bilgilendirildi.

Söz konusu webinara TOBB sosyal medya hesaplarından ulaşılabilmektedir.