Pendik Limanında Ro-Ro Operasyonu İncelendi

03.05.2023 Geçiş belgesi dağıtım işlemlerinin ve Ro-Ro operasyonunun yerinde incelenmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Uluslararası Geçiş Belgesi Müdürlüğü görevlilerince, İMEAK Deniz Ticaret Odasına bağlı olarak faaliyet gösteren Pendik Geçiş Belgesi Dağıtım Bürosunda incelemelerde bulunuldu.

Gerçekleştirilen incelemeler sırasında, Pendik Dağıtım Bürosu personeli ile bir araya gelinerek işlemler hakkında istişarelerde bulunuldu, geçiş belgesi işlemleri ile ilgili olarak kontroller ve arşiv incelemeleri gerçekleştirildi.

Ayrıca, Pendik Liman sahasında faaliyet gösteren Ro-Ro şirketi yetkilileri ile görüşüldü, Ro-Ro gemisi operasyonu incelendi.