Moto-kurye faaliyetlerine ilişkin çalıştay TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi

27.10.2023 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işbirliğinde; moto-kurye faaliyetlerinin yasal zeminde konumunun görüşülmesi amacıyla TOBB İkiz Kulelerde Moto-Kurye Çalıştayı düzenlendi.

Açılış konuşmalarının TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş ve Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor tarafından gerçekleştirildiği çalıştayda; görüş ve değerlendirmelerin aktarılmasına yönelik kamu sektörünü temsilen Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Posta ve Telgraf Teşkilatı, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu; özel sektörü temsilen de e-ticaret firmaları ve kurye temsilcileri yer aldı.