Türkiye Kimya Sanayi Meclisi sektörel gelişmeleri değerlendirmek için bir araya geldi

08.02.2024 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Kimya Sanayi Meclis Toplantısı; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kimyasallar Yönetimi Daire Başkanlığının katılımı ile Meclis Başkanı Timur Erk’in başkanlığında Ankara’da gerçekleştirildi.

Meclisten Sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Timur Erk’in açılış konuşmalarının ardından, Meclis Üyeleri söz alarak son üç aylık sektör gelişmelerini değerlendirdi.

Türkiye Kimya Sanayi Meclis Üyesi Derya Erçıkan ve Kimyasallar Yönetimi Daire Başkanı Nihat Yaman KKDİK Yönetmeliğine dair bilgilendirme bulundu. Ardından Türkiye Kimya Sanayi Meclis Başkan Yardımcısı Erol Özensoy’un Toryum gerçeği ile ilgili sunumu sonrasında Meclis Üyeleri ile birlikte gündem değerlendirildi.