TOBB Türkiye Hizmetler Meclisi toplandı

07.03.2024 İstanbul Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Hizmetler Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kopuz’un katılımı ile Meclis Başkanı Hüseyin Bozdağ’ın başkalığında TOBB İstanbul Hizmet Binasında toplandı.

Açılış konuşmalarında Ali Kopuz, 29 Şubat tarihinde gerçekleştirilen TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası’nın sektör için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, sektörde yaşanılan gelişmelerin ilgili kamu ve kuruluşlarına aktarıldığı bilgisini verdi. Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tebriklerini ifade eden Ali Kopuz, Ramazan ayının sektörde hayırlara vesile olması temennileri dile getirerek, sektörün sorunlarının kamu kurum ve kuruluşları ile istişare etmenin önemini vurguladı.

Ali Kopuz’dan sonra söz alan Hüseyin Bozdağ, TOBB Türkiye Hizmetler Sektör Meclisi olarak sektörün sorunlarını çözmede ortak bir dil ile hareket etmenin önemini vurgulayarak, gündem dahilinde meclis üyeleri ile istişarelerde bulundu.

İstihdam, teşvikler, ihracat destekleri, şube açılışları, ruhsat süreçleri gibi gündem maddeleri üzerine görüşülen meclis toplantısında, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Meclis Üyeleri kendi alanlarındaki gelişmeler dâhilinde meclise bilgi verdi.