Recep Düzgit yeniden Denizcilik Meclisi Başkanlığına seçildi

05.03.2024 İstanbul Türkiye Denizcilik Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Kıranın başkanlığında TOBB İstanbul Hizmet Binasında toplandı.

Sektörün önde gelen firma, dernek temsilcilerinin yanı sıra sektörü yakından ilgilendiren Kamu Kurumu temsilcilerinin katıldığı toplantıda; Meclis Başkanlık Divanı seçimi yapıldı ve sektörel sorunlar ve çözümüne yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit’in Türkiye Denizcilik Meclisi Başkanlığına oy birliği ile seçildiği toplantıda Ceyport Liman Yönetim Kurulu Başkan Yardımı Ali Avcı oybirliği ile Meclis Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Kıran, açılış konuşmasında, Türkiye Sektör Meclisleri, Türkiye Denizcilik Meclisi üyeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Meclislerin, sektörlere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı, sorunlara yönelik çözüm önerilerinin geliştirildiği, yapılan çalışmaların kamuda en üst düzeyde aktarılmasına imkân sağlayan bir platform olduğunu hatırlatan Kıran, Başkanlık Divanı seçiminin ardından sözü Meclis Başkanlık Divanına bıraktı.

Meclis Başkanı olarak seçilen Recep Düzgit Meclis üyelerine teşekkürlerini sundu ve bu birlikteliğin önemli çalışmalara bir başlangıç olmasını dilediğini ifade etti.

Toplantı; Meclisin mevcutta takip ettiği konular ve yeni dönemde gündeme alınması önerilen konu başlıkları hakkında istişarelerde bulunulmasının ardından sona erdi.