Ambalaj Meclisi yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi

06.03.2024 İstanbul Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Ambalaj Meclisi Toplantısı; TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kıvanç’ın katılımı ile Meclis Başkanı Mustafa Tacir başkanlığında TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Sektör meclisinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kıvanç ve Meclis Başkanı Mustafa Tacir’in açılış konuşmalarının ardından gündem maddeleri değerlendirildi.

Gıda ile temas eden geri dönüştürülmüş plastikler konusundaki son gelişmeler Meclis Üyeleri ile paylaşıldıktan sonra serbest bölgeye yurtdışından PCR hammadde alımı yapılamaması, Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama Standartları (TSRS) ve çevre hizmet bedelleri konularına değinildi.

29 Şubat tarihinde gerçekleştirilen TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası hakkında Meclis Üyelerine bilgi verilerek toplantı sonlandırıldı.