TOBB Türkiye Cam ve Cam Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanlık Divanı’nı seçti

29.05.2024 Türkiye Cam ve Cam Ürünleri Sanayi Meclisi yeni dönem başkanlık divanını seçmek üzere TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar başkanlığında bir araya geldi.

Başkanlık divanı seçimi öncesinde konuşan Ender Yorgancılar, Türkiye’nin önde gelen cam sanayi firmalarının bir arada olduğu Cam ve Cam Ürünleri Sanayi Meclisi ile sektörün ihtiyaçlarını, taleplerini ortak bir ses ile aktaracaklarını ve sorunlarına hep birlikte çözüm arayacaklarını belirtti.

Yorgancılar, bugün Meclisin başkan ve başkan yardımcısını seçmek üzere bir araya geldiklerini hatırlattıktan sonra seçimden sonra yeni üyeler ve yeni başkanlık divanı ile yeni bir döneme heyecanla başlayacaklarını ifade etti.

Meclis üyelerinin kendilerini tanıtmasından sonra Meclis Başkanlık Divanı seçimi yapılmış olup, Meclis Başkanlığına Türkiye Şişecam Fabrikaları A.Ş. Bölge Satış Kıdemli Direktörü Başar Tırpancı, Başkan Yardımcılığına ise Yıldız Cam.San. ve Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Yıldız oy birliğiyle seçildi.