Akıllı uzmanlaşma alanında ‘paydaş analizi ve yönetişimi’ eğitimi gerçekleştirildi

25.06.2024 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) temsilcileri 24-27 Haziran 2024 tarihlerinde, Türkiye'de Akıllı Uzmanlaşma Stratejilerinin Geliştirilmesi ve Uygulanması İçin Kapasite Artırımı Projesi (CEDIS3) kapsamında verilen “Paydaş Analizi ve Yönetişimi Eğitimi ”ne katıldı.

4 gün olarak programlanan eğitimlerin açılış konuşmalarını gerçekleştiren TOBB Başkan Danışmanı Hasan Çağlayan Dündar Akıllı Uzmanlaşmanın başarılı bir şekilde uygulanabilmesi için bazı temel ilkeler ile Akıllı Uzmanlaşma stratejilerinin başarıyla uygulandığı birçok örnek ülkelere değinerek, akıllı uzmanlaşmanın TOBB ve Oda-Borsalar için de stratejik bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Dündar ayrıca, TOBB ve Oda-Borsalar’ın akıllı uzmanlaşma kapsamında kalkınma ajanslarından beklentileri ve bu konuda yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.