Perakendecilik Meclisi toplandı

19.07.2024 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Perakendecilik Meclisi toplantısı; Meclisten sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ın katılımı ile Meclis Başkanı Alp Önder Özpamukçu başkanlığında video-konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıda; GS1 Sistemi ve Ürün Verisi Yakalama hakkında bilgilendirme sunumu GS1 Türkiye Genel Müdürü Elif Bilgehan tarafından yapıldı. Belediyeler ile reklam tabelaları ücretleri ile yaşanan genel sorunlar ve haksız fiyat denetimlerinde hızlı tüketim ürünleri yanı sıra farklı ürün gruplarında taleplerde bulunulması konuları görüşüldü.