Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi’nden Bakan Yardımcısı Dönmez’e ziyaret

24.07.2024 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi, TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş başkanlığında; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Türkiye Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclis Başkanı Ali Kantur, Meclis Başkan Yardımcısı Ömer Benli, Meclis Üyesi Mustafa Urgen, TOBB Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı A. Saygın Baban ve TOBB Çevre Müdür V. Mert Kuleoğlu yer aldı.

Heyet, sektörün güncel durumu hakkında bilgilendirme yaparak mevcut sorunlarla ilgili detayları aktardı.