Ercişli depremzede babadan, Hisarcıklıoğlu’na iade-i ziyaret

29.05.2012 Ankara

2011 yılı Ekim ayında gerçekleşen Van-Erciş depreminde 2 çocuğunu, 2 gelinini ve bir torununu kaybeden depremzede İzzet Göldaş, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.​

Göldaş, ziyareti için kendisine teşekkür eden ve hatırını soran Hisarcıklıoğlu’na, her şeye rağmen şükrettiğini, yaşamak için verilene de alınana da şükretmek gerektiğini söyledi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 78 sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütü ile birlikte depremin hemen  sonrasında  Van ve Erciş’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu. Hisarcıklıoğlu bu sırada yakınlarını kaybeden İzzet Amca’yı da ziyaret ederek, başsağlığı ve sabır dileğinde bulunmuştu. İzzet Göldaş’ın “Allah emanetini geri aldı” şeklindeki metanetli yaklaşımı üzerine duygulanan Hisarcıklıoğlu, bütün Türkiye’nin yanlarında olduğu mesajını vermişti.