Başaran Ulusoy, Seyahat Acentaları ve Rehberler Meclisinde güven tazeledi

01.02.2011

TOBB Türkiye Seyahat Acentaleri ve Rehberler Meclisi, gerçekleştirdiği seçimli toplantı ile yeni dönem çalışmalarına başladı. TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete’nin de katıldığı toplantıda Meclis Başkanlığına Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy yeniden seçilirken, Meclis Başkan Yardımcılıklarına; Kervan Turizm Seyahat Ltd. Şirketi’nin sahibi Nail Çimen, Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Yenen ve SETUR Genel Müdürü Üstün Özbey seçildi.

-“Türkiye büyüyor, kurumlar güçleniyor”Meclis Başkanlığına seçilen Ulusoy, Türkiye’nin önünün çok açık olduğunu, ekonomisinin büyüdüğünü, bu büyümeye paralel olarak kurumların da büyümesi ve güçlenmesi gerektiğini belirtti. Ulusoy, bu kapsamda Türkiye Seyahat Acentaları ve Rehberler Meclisi olarak sıkı bir çalışma dönemine gireceklerini dile getirdi. -“Seyahat acentaları ülkelerarası ilişkileri güçlendirir”Seyahat acentaları ve rehberlerin, ülkeleri birbirine bağlayan, ilişkileri güçlendiren bir sektör olduğunu ifade eden Meclis Başkanı Ulusoy, sektörün turizme ve ekonomiye yaptığı katkının yanı sıra, uluslararası ilişkilerin geliştirmesiyle de değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.