​TOBB, Rize’ye lise kompleksi yapacak

12.11.2012 Rize

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Rize’nin Fındıklı İlçesi’ne 16 derslikli Lise Öğretim Binası ve 200 kişilik Öğrenci Yurdu inşa edecek.

Lisenin yapımına ilişkin protokol, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın şahitliğinde, TOBB ve Rize Valiliği arasında imzalandı.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenen törene, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Faik Yavuz ve Halim Mete, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Eksilmez, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güngör Sarı, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır katıldı.