Kütahya Zafer Havaalanı’nda TOBB üyelerine özel ‘CIP’ salonu…

27.09.2013 Kütahya Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in nikah töreninin ardından Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde yer alan Zafer Havalimanı’na gelen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan TOBB CIP Salonu’nu gezdi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’ın rehberliğinde salonu gezen Hisarcıklıoğlu ve Bakan Yazıcı CIP Salonu’na ilişkin detaylı bilgi aldı. Salonun TOBB üyelerinin eşleri, çocukları ve yakınlarınca kullanabileceği ifade edildi.