​“TOBB bilgi ihraç eder hale geldi”

23.11.2012 Düzce

Düzce Ticaret Borsası’nı ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB’un 60’ıncı yaş gününü kutladıklarını belirterek, “Yaş günleri aile ile birlikte kutlanır. Biz de bu mutlu günümüzü kutlamak için buradayız” dedi.

HABER FOTOĞRAFLARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Göreve geldiğinde sadece 5 oda/borsanın çalışanlarının İngilizce bildiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, bugün İngilizce konuşamayan oda/borsa sayısının sadece 10 tane olduğunu ifade etti.

TOBB’un eskiden bilgi ithal ederken, şimdi bilgi ihraç eder hale geldiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, bunun tüm oda/borsaların başarısı olduğunu söyledi.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan TOBB Başkanı, “bir ve beraber olursan rahmet ve bereket geliyor” şeklinde konuştu.