Hisarcıklıoğlu, Sakarya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti

01.03.2014 Sakarya Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni’ne katılan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, tören sonrasında Sakarya Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, meclis üyeleri ile biraraya geldi.

Burada konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimlerden sonra ilk ziyareti olduğunu belirterek, “hayırlı olsun demek için buradayım. Allah önümüzdeki dönemde sizlere Sakarya’ya hizmet etmeyi nasip eder inşallah” dedi.

Bu makamların alma makamı değil, verme makamı olduğunu anımsatan Hisarcıklıoğlu, “insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. İnsanlara faydalı olabileceğiniz bir makamdasınız” ifadelerini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “iş yapabilmek için birlik ve beraberlik çok önemli. Seçim bitti. Şimdi Sakarya için bir ve beraber olmanız lazım. Başarılı şehirlerin sırrı, siyasetçisiyle, sanayicisiyle, tüccarıyla, çiftçisiyle birlik ve beraberlik içinde olmalarıdır” dedi.