BM Türkiye Mukim Koordinatörü Malhotra’dan TOBB’a ziyaret

03.04.2014 Ankara Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye Mukim Temsilcisi Kamal Malhotra, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ankara'da göreve başladığından bu yana 1 yıla yakın bir süre geçen Malhotra, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na, Birleşmiş Milletler ile olan işbirliğinden ötürü teşekkürlerini sundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da Birleşmiş Milletler ile ilgili gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verirken, Barış için İş Dünyası kapsamında Birleşmiş Milletler ile işbirliği içinde olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.