Hisarcıklıoğlu, üniversite sınavında dereceye giren öğrencilerle görüştü

01.07.2014 Ankara TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ÖSYM LYS sınavında Türkiye çapında dereceye giren Bursa Nilüfer Fen Lisesi öğrencileriyle TOBB Birlik Merkezi’nde biraraya geldi.

LYS sınavında ilk 600 arasında yer alan Bursa Nilüfer Fen Lisesi mezunları Hisarcıklıoğlu’nu ziyaretleri sırasında, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) hakkında bilgi alırken, kendi hedefleri ve beklentilerini paylaştılar.

HABER VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Konuk öğrencilerin tercihlerini TOBB ETÜ’den yana kullanmaları halinde bundan mutluluk duyacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, TOBB ETÜ’nün üç dönem öğretim yaptığını hatırlatarak, “Okurken yaz tatili yapamamaktan şikâyet eden öğrencilerimiz, okul bittiğinde diğerlerinden bir adım önde olmanın avantajını fazlasıyla yaşıyorlar” dedi.

Hisarcıklıoğlu ve başarılı öğrenciler görüşmenin sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.