Turizm’de mesleki yeterlilik belgesi alanlar sertifikalarını Hisarcıklıoğlu’ndan aldı

23.12.2014 Antalya Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan sınav ve belgelendirme merkezi ATSO MESEM, ilk Mesleki Yeterlilik Sertifikalarını verdi. Sertifika almaya hak kazananlar, sertifikaların TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

Turizm, yiyecek ve içecek sektörlerinde, çalışanların ulusal yeterlilikler doğrultusunda değerlendirilmesi amacıyla sınav ve belgelendirme hizmeti sunan ATSO MESEM, ilk Mesleki Yeterlilik belgelerini verdi.

Bar Görevlisi ve Servis Görevlisi alanlarında yapılan sınavlardan başarılı olanlara sertifikaları, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Geleneksel Ödül Töreni’nde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.

MESEM tarafından belgelendirilen bu kişiler, Türkiye ve Avrupa Birliği ülkelerinde geçerliliği olan sertifikaya sahip oldu.