Tokat TB yeni hizmet binası açıldı

07.03.2015 Tokat Tokat Ticaret Borsası Hizmet Binası, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tokat Valisi Cevdet Can, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Zeki Murzioğlu ve Şahin Bilgiç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, modern bir hizmet binasını Tokat’a kazandırdıkları için borsa yönetimine ve meclisine teşekkür etti.

##935##

Tokat Ticaret Borsası’nın 5 yıldızlı oda olduğunu anımsatan Hisarcıklıoğlu, “Borsamız üyelerine verdiği hizmetler açısından, Paris, Londra ve Berlin odaları ile aynı standartta hizmet veriyor” dedi.

Hisarcıklıoğlu, Tokat’ın son 10 yılda hayvancılıkta büyük sıçrama yaptığını söyledi.