“Miraç Kandili’nin tüm Müslümanlara hayırlar getirmesini diliyorum”

15.05.2015 Ankara Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Miraç’ın bir yükseliş olduğunu belirterek, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’in bütün beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye yükselişinin gerçekleştiği gün olan Miraç Kandili’nin tüm Müslümanlara hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bereketin ve manevi huzurun coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç gecesidir. Sevgili Peygamberimizin yaşadığı büyük buluşma, Allah’ın sonsuzluğuna, büyüklüğüne ve birliğine yapılan en görkemli şahitliktir. Bu gece, Allah’ın kendisinden başkasına kulluk etmeyenlerin günahlarının bağışlanacağı ve sonunda cennete gireceğinin müjdelendiği gecedir.

Tüm halkımızın ve İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, huzur, barış ve mutluluğa vesile olmasını diliyorum.”