Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

20.05.2015 Ankara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ziyaret etti. 5. Olağan Genel Kurulu sonrası Genel Başkanlığa seçilen Ali Yalçın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yalçın'a yeni görevinde başarılar diledi. Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu bir süre sohbet etti.

Hisarcıklıoğlu ziyarette, Memur-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini, daha refah, istikrarlı ve barış içindeki bir Türkiye için Memur-Sen’e büyük görevler düştüğünü söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Ali Yalçın ise, Memur-Sen'in çalışmaları hakkında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu bilgilendirdi.