TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Yahyalı Ticaret Odası’nı ziyaret etti

29.05.2015 Kayseri Kayseri ve ilçelerinde bir dizi incelemelerde bulunan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Yahyalı Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Yahyalı Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında Başkan Mustafa Tütüncü'den bilgi alan ve Yahyalı ilçesine ikinci defa geldiğini hatırlatan Hisarcıklıoğlu, kısa zamanda Yahyalı'nın Şelalelerini de gezmeye geleceğini belirtti.

Yahyalı Ticaret Odası Başkanı Mustafa Tütüncü de ilçenin enerjiye dönük yatırım yapılabilecek bir yer olduğunu, rüzgar panelleri ve güneş enerjisiyle elektrik üretilebilecek bölgelerin olduğunu belirtti.