Hisarcıklıoğlu Türk Keneşi Türk İş Konseyi toplantısına katıldı

05.06.2015 Jurmala Letonya Türk Keneşi Türk İş Konseyi gayri resmi toplantısı 4 Haziran 2015 tarihinde Letonya'nın Jurmala şehrinde TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıya, Türk Keneşi Genel Sekreteri Ramil Hasanov, Azerbaycan,  Kırgızistan heyetleri ile Türkiye’den TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk ve Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür de katıldı. Türk Keneşi üyesi olmayan Türkmenistan ise toplantıya gözlemci olarak iştirak etti.

Toplantıda, Türk Keneşi'nin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu ve gelecekteki faaliyetler hakkında bilgi verildi