Demirel için taziye ziyareti

17.06.2015 Ankara TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberindeki AB KİK’i (Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi) oluşturan STK’ların (Sivil Toplum Kuruluşları) temsilcileri ile birlikte, 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz Sokak’taki evine taziye ziyaretinde bulundu.

Demirel’in yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan ve üzüntülerini ileten Hisarcıklıoğlu ile birlikte heyette TESK Başkanı Bendevi Palandöken, TZOB Genel Sekreter Vekili Hikmet Yavuzyiğit, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk ve TİSK Genel Sekreteri Bülent Pirler yer aldı.