Hisarcıklıoğlu, Aşkabat Büyükelçisi Kapucu ile görüştü

07.07.2015 Ankara TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin Aşkabat Büyükelçiliği’ne yeni atanan Mustafa Kapucu'yu makamında kabul etti.

Kapucu’nun yeni görevi vesilesiyle, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB’un faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Hisarcıklıoğlu, Büyükelçi Kapucu’ya gerek TOBB gerekse TOBB ETÜ ve TEPAV olarak işbirliğine her zaman hazır olduklarını söyledi.

Aşkabat Büyükelçisi olarak atanan Mustafa Kapucu ise, Türkmenistan’ın bölgenin önemli bir ülkesi olduğunun altını çizerek, Türk firmalarının üstlenmiş olduğu projelerin önemine dikkat çekti.