Hisarcıklıoğlu, Burdur TB’yi ziyaret etti

16.02.2016 Burdur TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Burdur Valisi Hasan Kürklü ile birlikte Burdur Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Borsa yöneticilerine, herhangi bir konuda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile ilgili işbirliği içerisinde olmalarını tavsiye eden Hisarcıklıoğlu, “Üniversitenizin kıymetini bilin. Sizden ricam, Üniversitesi ile işbirliği içerisinde olun. Bizler işadamı olarak her yapılanı görme imkanımız yok. Biz işi biliriz, onlar farklı şey bilir. İki tecrübeyi birleştirirsek, o zaman bizi kimse tutamaz” şeklinde konuştu.

Burdur sütünün Türkiye ve bölge ülkelerine damgasının vurulması gerektiğini aktaran Hisarcıklıoğlu, “Sütün litresi 1,15 kuruş muydu, 1 lira mıydı denmez daha farklı noktaya gelir” dedi.

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ.