Hisarcıklıoğlu, Türkmenistan Büyükelçisi Amanliyev ile görüştü

17.10.2016 Ankara TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkmenistan’ın Ankara Büyükelçisi İşanguli Hocamuhammedoviç Amanliyev ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye ile Türkmenistan’dan arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB’un faaliyetleri hakkında Amanliyev’e detaylı bilgi verdi.

Hisarcıklıoğlu, Büyükelçi Amanliyev’e gerek TOBB gerekse TOBB ETÜ ve TEPAV olarak her türlü işbirliğine açık olduklarını belirterek, Türkmenistan ile önümüzdeki yıllarda ilişkilerin daha da gelişmesini arzu ettiklerini vurguladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yaklaşmakta olan Türkmenistan’ın bağımsızlığının 25. yılını da kutladı.