Hisarcıklıoğlu, Çankırı TB heyetini kabul etti

15.11.2016 Ankara TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni seçilen Sadullah Erdem ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Hisarcıklıoğlu kabulde, Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Erdem’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ticaret Borsası Başkanı Sadullah Erdem de borsanın çalışmaları ve hedefleri ile ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Hisarcıklıoğlu, Sadullah Erdem ile birlikte kabul ettiği Çankırı Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüsnü Ünal ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine de yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.