TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Silopi’de

05.01.2017 Silopi TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Şırnak programı çerçevesinde Silopi’ye de giderek incelemelerde ve temaslarda bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Şırnak'ın Silopi ilçesine TOKİ'nin terör mağdurları için yaptığı konutlarda incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Hisarcıklıoğlu, incelemelerin ardından Bakan Mehmet Özhaseki ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Hisarcıklıoğlu birlik ve beraberlik mesajı verdi.