Susurluk Ticaret Odası’na ziyaret

09.03.2017 Susurluk Balıkesir TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu Susurluk Ticaret Odası’nı ziyaret ederek Susurluk Ticaret Odası Başkanı İlker Kurt ve Susurluk Ticaret Borsası Başkanı Sefer Göçer ve Oda’nın meclis üyeleri ile görüştü. Ziyarette Susurluk Kaymakamı Yalçın Sezgin de yer aldı.

Susurluğun aldığı coğrafi işaretten dolayı tebriklerini ileten TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB’un ve 365 oda-borsanın birlikte başlattıkları nefes kredisi projesinden, iş dünyasının mutlaka yararlanması gerektiğini ifade etti. Hisarcıklıoğlu 9,90 oranlı faiz imkanının değerlendirilmesini istedi.

İkinci bir çağrıyı da istihdam konusunda yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tüm işadamlarından en az artı bir istihdam sağlamalarını talep etti. Cumburbaşkanı Erdoğan’ın çağrısını da hatırlatan Hisarcıklıoğlu, ilk 3 ay işletmeye hiç yük getirmeyen istihdamın ilerleyen aylarda da önemli avantajlarla devam ettiğini anlattı.

Hisarcıklıoğlu ayrıca Ticaret Odası ziyareti sırasında finansmanını AB ve devletin karşıladığı “Türkiye’de hayat boyu öğrenmenin desteklenmesi hibe programı II” projesi kapsamındaki kursiyerle görüştü ve başarılar diledi.