Hisarcıklıoğlu, Amasya Valisi Varol’u ziyaret etti

16.08.2017 Amasya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Amasya programı kapsamında Amasya Valisi Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret etti.

Hisarcıklıoğlu Valilik Şeref Defterini imzaladı. Ziyarette, Hisarcıklıoğlu, Amasya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bizim bugün Amasya’yı ziyaretimizin birinci sebebi, Sayın Valimize görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, başarılar dilemektir. Diğer ziyaret sebebimiz ise bölgedeki kadın girişimciler ile bir araya gelmek ve Amasya Ekonomisi ve Ekonomiye Değer Katanlar Konulu Ödül Törenine katılarak arkadaşlarımızı ödüllendirmektir. Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Varol da “Amasya 8500 yıllık tarihi olan ve tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehir. Sizleri ilimizde görmekten memnuniyet duydum” şeklinde konuştu.