Çek Cumhuriyeti TO Başkanı Dlouhy TOBB’da

05.09.2017 Ankara TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çek Cumhuriyeti Ticaret Odası Başkanı Vladimir Dlouhy’u makamında kabul etti.

Görüşmede, TOBB’un faaliyetleri hakkında bilgiler veren Hisarcıklıoğlu, Dlouhy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye - Avrupa Birliği ticari ilişkileri ve işbirliğinin ele alındığı görüşmede, özellikle yeni yatırımlar için firmaların desteklenmesinin önemi vurgulandı.

EUROCHAMBRES faaliyetleri hakkında görüşlerini dile getiren Vladimir Dlouhy da 2018 yılında iki ülke arasındaki işbirliğinin arttırılması gerektiğine dikkat çekti.

Avrupa ekonomisine ilişkin bilgi veren konuk Başkan, Türkiye’nin mülteciler konusunda önemli bir ülke olduğunu söyledi.

TOBB’da bulunmaktan dolayı onur duyduğunu ifade eden Başkan Dlouhy, ev sahipliği yaptığı için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

Vladimir Dlouhy, Türkiye ve Çek Cumhuriyeti arasında verimli ticari ilişkiler kurmak istediğini dile getirdi.