TOBB Başkanı Tarsus TSO’da

19.09.2017 Tarsus / Mersin TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ile yaptığı toplantıda, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile gurur duyduğunu belirterek, “ Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, 5 yıldızlı akredite oda. Paris, Londra, Berlin odaları ile aynı standartta hizmet veriyor” dedi.

Tarsus’un 54 vilayetten daha büyük olduğunu anlatan Hisarcıklıoğlu, “Tarsus bir il büyüklüğünde. Yaptığınız hizmetlerle ilgili olarak gururlandım. Bu aslında bizlerin yapacağı en hayırlı iş. İnsanın en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Siz hergün hayırlı bir iş yapmışsınız” ifadelerini kullandı.

Gıdasal OSB’nin Tarsus’a kurulması için yoğun çaba gösterdiklerini belirten Hisarcıklıoğlu, bu projenin Tarsus ekonomisini katlayacağını söyledi.

Limana giden yolların kapasitesinin yetmediğini vurgulayan TOBB Başkanı, bunun Tarsus’ta kapasitenin yüksek olduğuna işaret olduğunu ifade etti.