Hisarcıklıoğlu, EUROCHAMBRES Başkanlık Divanı toplantısına katıldı

28.09.2017 Brüksel Belçika TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Vekili M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Brüksel'de gerçekleştirilen EUROCHAMBRES Başkanlık Divanı'na katıldı. Almanya, Fransa, Avusturya, İsveç, İrlanda, Polonya, Yunanistan ve İspanya iş dünyası Başkanlarının katıldığı toplantıda, AB ekonomisi ve EUROCHAMRES öncelikleri ele alındı. Toplantıda, Türkiye ekonomisine ilişkin bilgi veren Hisarcıklıoğlu, Moskova'da bir önceki gün gerçekleştirilen Ortak Üyeler Komitesi toplantısında yapılan ön seçim sonuçlarını açıkladı.

Hisarcıklıoğlu Brüksel'de ortak eğitim programı kapsamında staj yapan TOBB ETÜ öğrencileriyle de bir araya geldi.