Edirne'de Ticaret Borsası ve Ticaret Sanayi Odası’na ziyaret

24.11.2017 Edirne TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Edirne programı kapsamında Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt’un ev sahipliği yaptığı ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Edirne Ticaret Borsası’nda elektronik satış salonunda gerçekleştirilen temsili satışı takip eden ve çalışmalara ilişkin sunumu dinleyen Hisarcıklıoğlu ve Bakan Tüfenkci daha sonra Edirne Depoculuk İşletmeleri AŞ’de ve Canlı Hayvan Satış Bölümü’nde incelemelerde bulundular.

Heyet daha sonra Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’na geçerek burada istişarelerde bulundu.