Hisarcıklıoğlu Ankara Marka Festivali’nin açılışına katıldı

13.12.2017 Ankara TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından "Yaratıcılıkta Yeni Yollar, Yeni Yönler, Yeni Yöntemler" temasıyla ATO Congresium'da düzenlenen 3. Ankara Marka Festivali’nin açılış törenine katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve ATO Başkanı Gürsel Baran ile birlikte festivalin açılış kurdelasını kesen Hisarcıklıoğlu, bu yıl üçüncüsü yapılan organizasyonun Başkent için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Hisarcıklıoğlu daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) öğrencilerinin kurmuş olduğu RadyoETÜ’ye festivali değerlendirirken markalaşmanın önemini anlattı. Hisarcıklıoğlu öğrencilerinin başarıları sayesinde TOBB ETÜ’nün de Türkiye’nin iddialı markalarından birisi haline geldiğini ifade etti.