Bünyan Ticaret Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

09.04.2018 Ankara Bünyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naim Yavuz ve Meclis Başkanı Ahmet Hamdi Gökçe, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Naim Yavuz ziyarete ilişki yaptığı değerlendirmede, “Seçime tek aday olarak girdik çok şükür. İnşallah, Bünyan’a hizmet ederken de Türkiye Cumhuriyetine, ülkemize hizmet etmeye çalışacağız. Rifat Bey’e tam desteğimiz. Seçimlerde de tam destek vereceğiz inşallah. Bugünde ziyaretine geldik. Amacımız, ilçemize ülkemize milletimize hizmet etmek” dedi.

##1359##