Kırşehir Ticaret Borsası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

10.04.2018 Ankara Kırşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Yavuz, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Neşet Yavuz, “Gayet rahat geçti seçimimiz. Hizmete devam edeceğiz. Rifat Bey TOBB’u çok üst düzey seviyelere taşıdı. Her zaman ölümüne desteğimiz yanında. Teşekkür ediyoruz. Başkanımız değil ağabeyimiz, arkadaşımız, yoldaşımız. Her türlü derdimize koşuyor. Rifat Bey’e teşekkür ediyorum. Desteğimiz sonsuz. Elimizden geldiği kadar” şeklinde konuştu.

##1369##