Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

14.04.2018 Ankara Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Tezcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Tezcan'a yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Davut Tezcan ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulundu. 3 dönemdir oda başkanı seçildiğini belirten Tezcan, “Sayın Başkanımızla da aynı dönem çalıştık. TOBB’un vizyonu ile Türkiye’ye ekonomik olarak fayda sağladık. Bugünden sonrada yine Başkanımızla birlikte ekip olarak ülkemiz için ilimiz için dış güçlerin ekonomimize saldırması döneminde aynı birlik ve beraberliği bir arada tutup devam etmemiz zorunlu hale geliyor” dedi.

TOBB’un vizyonunu ve çıtasını yükseltmek için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu sonsuza dek desteklediklerini vurgulayan Tezcan, “Birlikte tekrar güzel günler göreceğiz. Ülkemize ilimize hizmet edeceğiz. Bütün seçilen başkanlara da başarılar diliyorum. Yeni seçilen başkanlarımızda bölgede aynı bizim gibi birlik beraberlik içinde Başkanımızın önderliğinde ilimize ülkemize nasıl katkı sağlarız diye düşünüyor. Bütün düşüncelerimiz, hedefimiz bunlar” şeklinde konuştu.
##1390##