Kızıltepe Ticaret Borsası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

17.04.2018 Ankara Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mehmet Şahin ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “1997’de Kızıltepe Ticaret Borsasını kurarak hizmetkarlığa başladık. Başkanımızın da bu göreve gelmesi ile birlikte, camiamızda büyük önderlik yaptı. Bu önderliğine layık olmak kaydıyla çalışmalarımızı başlatıyoruz, hizmetkarlığımızı sürdürüyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin. Bizlere bu teveccühü gösteren, baş tacı olarak kabullendiğimiz üyelerimize tekrar bu güveni verdiği için sayın üyelerimize de minnettarlığımı ifade ediyorum. TOBB’u dünyaya tanıtan ve Avrupa’ya da her yere tanıtan Rifat Bey’e de daima minnettarız. Rifat Bey’in daima arkasındayız. Her zaman emrinde olacağız. Kendisinin gösterdiği yolda, gece gündüz demeden kendisi gibi koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

##1421##