Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

18.04.2018 Ankara Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Erol Hatırlı, “TOBB’un bu seçim dönemi ertelendi. Bu süreç çok uzadı. Çok çalışmak zorunda kaldık. Uzun bir süreç oldu ertelenmesinden dolayı. Biz ilçemizde üyelerimizi ziyaret ettik. Projelerimizi anlattık. Bize teveccüh göstererek ilçemiz ve üyelerimiz bize görev verdiler. 2 Nisan’da seçimlerimizi tamamladık. 9 Nisan’da meclis divanımızı ve yönetim kurulumuzu oluşturduk ve çalışmaya başladık. Başkanımızı ziyarete geldik. Onu çok seviyoruz. Onu destekliyoruz. İnşallah onu tekrar Başkan olarak görmek istiyoruz” dedi.

##1424##