Bafra Ticaret Borsası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

19.04.2018 Ankara Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kibaroğlu, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Namık Kibaroğlu ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile beraber meclis başkanımızda, arkadaşlarımızda dahil Başkanımızı ziyarete geldik, görüştük. Mayıs ayında tekrar bir seçim olacak. Biz Başkanımızı destekliyoruz. Devamlıda ilişkilerimiz üst düzeyde. Her türlü yardımı da alıyoruz Başkanımızdan Bafra olarak. Teşekkür ettik. Başarılar diliyoruz” dedi.

##1437##