Artvin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

24.04.2018 Ankara Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Seçkin Kurt ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Yeni seçildik ve Sayın Başkanımızı ziyarete geldik. Başkanımıza bir hayırlı olsun dedik. Desteklerimizi ilettik. Artvin’den selamlar biraz da sorunları getirdik. Çözüm noktasında halkımıza, ilimize, üyemize verdiğimiz sözler vardı. Bu konularla ilgili görüşmeler yaptık. Olumlu sonuçlar aldık. Hem ilimize hem Sayın Başkanımıza hayırlar olsun diyoruz” dedi.

##1483##